Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan puhelimitse soittamalla numeroon 045 352 4011, kauneushoitolan aukioloaikana ma-pe kello 9-18 välisenä aikana. Muina aikona aikoja voi varata tekstiviestill, sähköpostilla tai avoinna24 palvelun kautta.

Varatessasi aikaa tekstiviestillä, kerro viestissä mihin aikaan päivästä pääset tulemaan parhaiten tai jos pääset tulemaan vain tiettyinä päivinä tai ajankohtana, näin pystyn parhaiten katsomaan teille sopivimman ajan. Tekstiviestitse tulleisiin ajanvaraus tiedusteluihin vastaan aina tekstiviestillä. Kun sopiva aika on löydetty laitan tekstiviestinä vahvistus viestin teille varatusta ajasta.

Jotta jokainen asiakas voi rentoutua ja nauttia rauhassa, en valitettavasti pysty vastaamaan puhelimeen hoitojen aikana.
Jätä viesti vastaajaan ja otan teihin yhteyttä mitä pikimmiten vapauduttuani, voitte jättää halutettasenne myös tekstiviestillä soittopyynnön.
Ajanvaraus sähköpostilla

Aikoja voi varata myös sähköpostitse osoitteesta info(at)kauneuspistejoanna.com. Pyrin lukemaan sähköpostia päivän mittaan, kiireisten päivien aikana pystyn lukemaan sähköpostin yleensä vasta illalla tai seuraavana aamuna. Sen vuoksi ajanvaraustiedustelu tulee tehdä vähintään 3 vrk. ennen toivomaasi aikaa. Varatessasi aikaa sähköpostilla kerro viestissä mihin aikaan päivästä pääset parhaiten tulemaan tai jos pääset tulemaan vain tiettyinä päivinä tai ajankohtana, näin pystyn parhaiten katsomaan teille sopivimman ajan. Laitathan viestin loppuun myös yhteystietosi: nimesi ja puhelinnumerosi. Sähköpostilla tulleisiin ajanvarauksiin / muihin tiedusteluihin vastaan aina sähköpostilla. Kun sopiva aika on löydetty laitan sähköpostilla vahvistus viestin teille varatusta ajasta.Ajanvaraus Avoinna24

Aikoja voi varata kätevästi myös suoraan netin kautta. Vapaat ajat näkyvät avoinna24 palvelun kautta. Mikäli et löydä sopivaa aikaa tai tarvitsemaasi hoitoa ole yhteydessä puhelimitse soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Avoinna24 palvelun käyttö on ilmaista. Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen, rekisteröityminen ei velvoita mihinkään. Sähköiseen ajanvaraukseen.
Peruutukset

Jos et pääse tulemaan varaamanasi aikana, peruthan tai siirrät aikasi viimeistään vuorokautta (24h) ennen varattua aikaa (poikkeuksena äkilliset sairastapaukset), peruttu aika voi sopia toiselle asiakkaalle ja näin vapautunutta aikaa voidaan tarjota sitä tarvitsevalle. Vuorokautta (24h) ennen varattua aikaa peruutukset tai varatun ajan siirto tulee tehdä puhelimitse soittamalla, tekstiviestillä tai sähkäpostilla, saman päivän peruutukset vain puhelimitse soittamalla.

Liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 50 % varatun palvelun hinnasta,
kokonaan peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 100 % varatun palvelun hinnasta.