Rakennekynnet ovat erittäin suosittuja ja minulle tulee säännöllisesti kyselyitä vapaista kynsiajoista. Haluan taata vakituisille asiakkaille säännöllisen huoltovälin ja samalla haluan varmistaa ettei uusi asiakas jää ilman uutta aikaa, sen vuoksi kalenteriini mahtuu vain tietty määrä kynsiasiakkaita. Sen vuoksi en pysty ottamaan uusia kynsiasiakkaita (koskee palveluita rakennekynnet / omankynnengeelivahvistus / kynsihuollot)!

Lomakkeella on tarkoitus helpottaa kynsipalveluista kiinnostuneita niin, ettei asiakkaan tarvitse vahtia 24/7 nettisivuja / facebookkia ja odottaa ilmoitusta "vapaita aikoja uusille kynsiasiakkaille" ja nopein kerkiääensin. Jos paikka uudelle kynsiasiakkaalle vapautuu, pystyn käymään lomakkeella lähetetyt yhteystiedot läpi ja tarjoamaan vapautunutta paikkaa siitä kiinnostuneelle, vapautunutta paikkaa uudelle kynsiasiakkaalle tarjotaan ilmoitusjärjestyksessä. Kynsiasiakkaissa asiakaskuntani on erittäin vakiintunut ja pyydän ottamaan huomioon, etten ole yli vuoteen pystynyt ottamaan uusia kynsiasiakkaita. En sen vuoksi pysty sanomaan mitenkä lyhyellä ajalla / vapautuuko paikkaa uudelle vakituiselle asiakkaalle, siihen voi mennä useampikin kuukausi tai jopa paljon pidempään että paikka uudelle kynsiasiakkaalle vapautuu. Huomioithan edellä mainitun jos tarvitset rakennekynsiä / kynsihuoltoa lyhyen ajan sisällä!

Lomake ei ole ajanvaraus, enkä ota lomakkeella lähetettyihin yhteystietoihin yhteyttä kuin vain siinä tilanteessa jos paikka uudelle vakituiselle asiakkaalle vapautuu!


Nimi*:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Haluatteko yhteyttä otettavan paikan vapautuessa*: Puhelimitse
Sähköpostilla
Ei väliä

Mistä palvelusta olet kiinnostunut*: Rakennekynnet, UUDET
Kynsihuolto
Omankynnen vahvistus geelillä

Mihinkä aikaan päivästä pääset parhaiten tulemaan*: Aamu (klo (8)9-12 välillä)
Iltapäivä (klo 12-15 välillä)
Ilta (klo 15 jälkeen)
Kellon aika vaihtelee päivästä riippuen
Kellon ajalla ei ole väliä

Voit kirjoittaa tähän muuta huomioitavaa jos sellaista on

   Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia!

Lomakkeella ilmoitettuja yhteystietoja käytetään vain ottamaan yhteyttä asiakkaaseen ajan vapautuessa.